Oslabljen imunitet

Da li Vas često muči:
- bol u guši i krajnicima,
- kašalj,
- afte,
- herpes,
- povišena telesna temperatura,
- curenje iz nosa...?

Ako imate ove tegobe, najverovatnije je da Vam je oslabljen imunski sistem. Razlozi za pad imuniteta su mnogobrojni. Najznačajniji među njima su prekomereni rad, stresne životne situacije, neadekvatna ishrana (najčešće je ovo kombinacija neredovnog uzimanja obroka i konzumiranje hrane slabijeg nutritivnog sastava – „brza hrana“), fizička neaktivnost, nedovoljni boravak na čistom vazduhu...

Danas pod pritiskom brojnih epidemija (pogotovu poslednje pandemije izazavane COVID 19 virusom), sve je više priča koje se odnose na imunitet i svi se slažu da je jak imunitet garant dobre otpornosti organizma koja nas štiti od bakterija, virusa, parazita... Međutim, o imunitetu razmišljamo tek kada dobijemo neku od gore pomenutih tegoba. Tada u želji da ga osnažimo, nekritično počinjemo da pijemo suplemente viđene u reklamama, nalivamo se ogromnim količinama ceđenog voća, cvekle, limuna itd. Praktično, tražimo čarobno prekonoćno rešenje da ojačamo svoju slabu odbranu.... To jednostavno nije moguće jer, višegodišnju (ili decenijsku) nebrigu o telu ne možemo nadoknaditi tako što ćemo piti vitamine i antibiotike nedelju dana a potom, zaboraviti sve kao da se ništa nije dogodilo.

Imunitet treba da jačamo svakodnevno primenom protokola koji je opisan u knjizi FORMULA ZDRAVLJA®. Detaljnija uputstva u vezi svih elemenata koji čine protokol FORMULA ZDRAVLJA, vašu personalizovanu suplementaciju i ishranu, kao i holistički pristup koji vodi računa o svim aspektima značajnim za vaše zdravlje, možete dobiti kod nas u Centru.

Osnažite vaš imunski sistem i sprečite učestale infekcije primenom protokola FORMULA ZDRAVLJA®!