Osnivač

Ako se odlučite da čitate ove redove, verovatno ste u potrazi za rešenjem zdravstvenih tegoba koje osećate!?

Dugo se bavim lekarskim pozivom, i odavno sam shvatio da ću, samo otklanjanjem uzroka nastanka različitih zdravstvenih problema, imati zdravog, nasmejanog i mladolikog pacijenta.

Zato sam više od dve decenije izučavao metode i tehnike koje mogu doprineti rešavanju zdravstvenog stanja organizma i shvatio da ne postoji "čarobni štapić" i rešenje preko noći! Ne možemo očekivati harmoniju unutar svog tela, koja je preduslov dobrog zdravlja, a da živimo haotično!

Saznanja stečena klasičnim obrazovanjem na Medicinskom i Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, kao i kroz brojna kasnija usavršavanja u zemlji i inostranstvu učešćem na stručnim skupovima i kursevima, a posebno iskustva stečena radom i direktnim kontaktom s pacijentima, beležio sam i tako je nastala knjiga - protokol pod nazivom FORMULA ZDRAVLJA.

Sam naziv knjige je nastao tako što smatram, da se u svakodnevnom životu moramo pridržavati nekih elementarnih pravila, čiji skup čini formulu, i čija dosledna primena garantovano poboljšava već narušeno, odnosno dovodi do unapređenja postojećeg dobrog zdravlja!

Usvajanjem preporuka i doslednim sprovođenjem protokola FORMULA ZDRAVLJA, pod mojim stručnim nadzorom, vratićete u ravnotežu svoj organizam, a ta ravnoteža će se manifestovati kroz nestanak postojećih tegoba, navalu vitalne energije, a samim tim i suštinski anti-age efekat!

I zato, krenimo zajedno na put koji vodi do dobrog zdravlja i vitalnosti, započnimo sa primenom formule zdravlja!

Srdačno Vaš,
Dr Dušan Vešović

Detaljniju radnu biografiju profesora doktora Dušana Vešovića možete pročitati ovde.


"Doktor u budućnosti neće pacijentima davati lekove, već će ih podučavati kako da se bave sobom,
davaće im savete u vezi ishrane, ukazivati na uzroke oboljevanja i načine za prevenciju bolesti."
Tomas Edison, "Wizard Edison", The Newark Advocate, Jan. 2, 1903
(Engl: “The doctor of the future will give no medicine, but will instruct his patients in care of the human
frame, in diet, and in the cause and prevention of disease.”
Thomas Edison, "Wizard Edison", The Newark Advocate, Jan. 2, 1903
)