Iskustva korisnika

J.T. (40.g.), preduzetnica

Danima sam ,,visila" na društvenim mrežama koje su preplavljene objavama raznih nutricionista, planovima ishrane i treninga koji bi moje telo doveli, ako ne do savršenstva, onda sigurno do boljeg izgleda. Upoznajući Dr Vešovića I slušajući predstavljanje njegove Formule zdravlja, shvatila sam da sam u velikoj zabludi i da je moj problem sa prekomernom težinom samo delić stvarnog problema, odnosno, jedini vidljiv problem kada stanem pred ogledalo. Često zamaranje, pad energije, promena raspoloženja kao i česte infekcije koji su postali moja svakodnevnica, zapravo su bili pravi razlozi zbog kojih sam kontaktirala Dr Vešovića putem mejla. Nakon obavljenog razgovora, poručila sam i njegovu knjigu ,,Formula zdravlja" koja me je svojim jezikom (pristupačnim za sve), jednostavno osvestila i pokazala mi u čemu je moj problem. Nakon prve konsultacije, prilikom koje mi je Dr Vešović preporučio jelovnik, recepte za pripremanje hrane, određene suplemente i savete koje sam trebala da ispoštujem da bi mi bilo bolje, krenula sam sa usvajanjem njegove ,,formule zdravlja". Posle tri nedelje korišćenja programa, а možda i pre, počela sam da se osećam mnogo bolje po pitanju fizičkog izgleda, kao I po pitanju raspoloženja i fizičke snage. Mogla sam da poletim. San mi se poboljšao, počela sam da spavam po celu noć i da se budim raspoloženija i odmornija. Ništa mi nije bilo teško da uradim. Po ceo dan raspoložena i nasmejana izlazila sam na kraj sa obavezama kojih uopšte nije malo. Kosa mi je postala jača i sjajnija, kao i nokti. Koža mi je postala glatka i sjajna.Totalno mi se promenio pogled na život i ljude oko sebe. Imala sam želju da što više pričam sa ljudima. Svaki dan mi je postao ispunjen smehom. Sa svim ovim promenama unutar sebe, počela sam da primećujem i promene kada stanem pred ogledalo. Kilogrami su počeli da se gube, tako da sam, zahvaljujući Dr Vešoviću, svoje telo dovela u sklad. Moram da priznam da sam sve konsultacije obavljala on-line i uz veliku podršku Dr Vešovića došla do krajnjeg cilja. Počastvovana sam što sam upoznala osobu kao što je Dr Vešović, koji je oličenje ljudskosti, humanosti, skromnosti i stvarno bih volela da se mnogima od vas ukaže prilika i čast da ga i vi upoznate, jer mislim da je upravo u njegovoj formuli spas za sve nas. ŽIV BIO DOKTORE I VELIKO HVALA!

A.T. (45), bivša košarkašica, građevinski inženjer i košarkaški trener

U program FORMULA ZDRAVLJA ušla sam početkom juna meseca 2023.g. po preporuci prijateljice. Samohrana sam majka dva tinejdžera i svo troje smo prošli kroz ozbiljno psihičko i fizičko nasilje. Iako sam ceo zivot u pokretu i puna energije, veliki uticaj na moje zdravlje imao je stres od svega što nam se dešavalo. Naravno u program sam ušla u pravom trenutku, odnosno kada smo zivot doveli u normalu. Kada sam prvi put došla kod Dr. Vesovića, imala sam vrlo malo simptoma. Nisam osećala umor i iscrpljenost kao većina ljudi, ali sam imala manje energije od one na kakvu sam navikla. Loše sam spavala, imala sam insulinsku rezistenciju i čestu ukočenost u vratu i leđima praćenu glavoboljama. Već posle prve faze prtokola FORMULE ZDRAVLJA, energija se vratila u normalu, spavala sam u kontinuitetu i mirno, glavobolja i ukočenosti su nestale. Što se tiče ishrane u prvoj fazi protokola, jedini problem mi je bio to što nema kafe koju sam do tada pila u velikim količinama. Ipak, snašla sam se i pila sam cikoriju za to vreme kao zamenu. Sada sam kafu svela na 1-2 u toku dana. Insulinsku rezistenciju smo regulisali u drugoj fazi FORMULE ZDRAVLJA i zaista više ne osećam svakodnevnu potrebu za slatkišima kao nekada. Još jedan problem je postojao kada sam prvi put došla kod Dr. Vešovića. Došla sam sa višemesečnim otokom skočnog zgloba posle ozbiljnije povrede. Načinom ishrane, odgovarajućim suplementima pored plivanja i hodanja po pesku, otok je brzo nestao, a bolovi koji su bili konstantni - nisu se više manifestovali. Vrlo brzo prestala sam da reagujem i na promene vremena. Jednostavno ne osećam promene niti bilo kakve simptome bilo da je sunce, kiša, vetar... Sam režim ishrane i navika da se telo hidrira ujutru, nisu mi ni u početku bili problem jer sam praktikovala sličan ritam navika. Sada mi je to već način života. Uspela sam da skinem i ne tako veliki višak kilograma koje nikako ranije nisam uspevala. Na dobrom sam putu da uz pomoć Dr. Vešovića i FORMULE ZDRAVLJA skinem još tih 4-5kg i vratim svoje telo u normalu i na težinu koju sam imala kada sam se profesionalno bavila sportom. Zahvaljujući svemu, vratila sam se svakodnevnom treniranju posle dosta vremena. Za mene je FORMULA ZDRAVLJA postala način života i pridržavaću ga se i na dalje, jer je zdrav organizam najvažnija stvar za mene.

M.S. (28), profesor fizičkog i zdravstvenog vaspitanja

Radim kao profesor u osnovnoj i srednjoj školi. Ovakav ubrzani način života doveo je do toga da zapostavim svoje telo i obaveze prema njemu. Puno obaveza u školi i nezdrava ishrana su doveli do povećanja telesne težine. Pogledao sam se u ogledalo i rekao vreme je da uradim nešto za svoje zdravlje. Na preporuku supruge sam se javio profesoru Vešoviću da zajedno napravimo moju formulu zdravlja. Program se sastoji iz tri faze, a ja sam trenutno u trećoj i napredak je fantastičan. Procenat masti koji se izgubio je veliki, a mišićna masa se poboljšala. Osećam se pun energije, spreman da svaki dan posle posla odem na trening, da istrčim, odigram fudbal sa društvom. Ono što je najbitnije meni, jeste to što je sve postignuto zdravim i ukusnim namirnicama, bez gladovonja, a u razgovoru sa profesorom, koji je veoma prijatan čovek, saznate i da nije tako teško biti zdrav. Ono što je najbitnije, imate veliku podršku profesora i napredak sigurno dolazi! Moje najiskrenije preporuke da se javite profesoru, kako vam život ne bi prošao u hroničnom, umoru, spavanju i lošem zdravstvenom stanju i kako bi zajedno sa njim pronašli vašu formulu zdravlja koja će vas pratiti kroz život. U mojim godinama gradimo glavnicu temelja zdravlja koja treba da nas održi u što dužem vremenskom periodu. Za to vam treba dobra ruka vodilja, a profesor je prava adresa za pozvati.

B.J. (27), servisni savetnik u automobilskoj industriji

Nakon silnih pregleda i analiza koje su ukazivale da sam potpuno “u redu”, javio sam se doktoru Vešoviću i sada čuvenoj FORMULI ZDRAVLJA za koju u potpunosti mogu da tvrdim da je efikasna, jer sam sprovodio istu. Trenutno sam pri kraju, takozvane, druge faze protokola. Zdravstveno stanje mi se dosta poboljšalo, ali ne samo ono, već mi se poboljšao i kvalitet života, a vratio sam i zdrave životne navike, koje su do tada bile totalno zapostavljene. Prva faza je najteža jer tada menjamo sve što smo radili kako ne treba i prilagođavamo organizam zdravim namirnicama i navikama. Kada se pregura prva faza, druga je pravo uživanje, jer se vraća dosta namirnica u svakodnevnu ishranu u umerenim količinama. Isto tako, smanjuje se i broj suplemenata što jasno pokazuje napredak organizma, jer mu više nisu potrebni. Praktično, telo se vraća u balans, kako kaže doktor Dušan koji leči ceo organizam, a ne samo organ koji se buni jer nešto nije u redu i on kao najslabiji šalje jasne signale koje mi zapostavljamo, jer lečimo posledice a ne uzrok. Mene sad čeka treća faza i nakon toga ću napisati kompletan utisak. Protokol bih preporučio svakome ko se oseća loše i ne zna gde da potraži pomoć, pogotovu ako su laboratorijski rezultati “uredni”, a subjektivni osećaj sasvim drugačiji. Nije lako to moram napomenuti , ali je vredelo svakog šećera i glutenskih namirnica kojih sam se odrekao i ako sam mislio da ne mogu da funkcionisem bez slatkiša i testa. Na redu su moji ukucani koji su videli razliku na početku sprovođenja mog protokola i sada kada sam pri kraju. Hvala doktoru koji se maksimalno posveti pacijentu i za svakog pravi terapiju koja je univerzalna, nije šablon. Veliki pozdrav za doktora i njegovu asistentkinju i veliko hvala!!

A.Ž. (25), student medicine

Ono što program FORMULA ZDRAVLJA stavlja u prvi plan jeste upravo to da organizam treba posmatrati holistički, odnosno kao celinu i da treba rešavati uzrok, a ne samo simptome nekog oboljenja. Da je ovaj način lečenja ispravniji nego samo davanje lekova koji maskiraju problem, složiće se, rekao bih svako, ko prolazi ili je prošao kroz ovaj program, a pre toga nije mogao da pronađe rešenje na drugim mestima, obzirom da je razlika ovakvog načina sagledavanja i tretiranja očigledna i ogromna. Nisam neko ko se ograđuje od klasične medicine koju i učim, ali mislim da je ovo ono što fali da priča bude zaokružena odnosno kompletna. I sam bolujem od ulceroznog kolitisa i koristio sam različite medikamente koji su mi rešavali probleme na kraći vremenski period, ali su se isti iznova vraćali. Osećao sam da to nije to i da nisam uradio sve što je potrebno kako bih bio dobro i eto me kod prof. dr Vešovića, koji me je oduševio svojim pristupom, načinom rada i zaista, nakon promene načina ishrane i uz suplementaciju, kao potporu, osećam se posle dugo vremena psihofizički mnogooooo boljeeeeeee i to konačno duži vremenski period. Sve najtoplije preporuke!

C.G. (54), preduzetnik

Formula zdravlja, apsolutno tačno... Bez mnogo muke, za kratko vreme sam osetio bitno poboljšanje... Poenta je u zdravoj ishrani i sticanju novih navika, koje smo izgleda zaboravili. Više zeleniša i ribe u ishrani, manje testa i slatkiša.. Sve mi to već znamo, ali se ne pridržavamo... Zato je Dr sve to lepo objasnio i nacrtao... Sve po spisku... Veoma sam zadovoljan rezultatima.

A.D. (33), VMŠ

Holistički pristup koji sprovodi prof. dr Dušan Vešović je višestruko koristan u punom smislu te reči, jer sagledava celu osobu i pomaže joj da se vrati u svoje prirodno stanje i napravi ponovni balans u organizmu. Doktor Dušan Vešović ima jedinstveni stav, prvo u ophođenju sa pacijentom, da ga razume, ohrabri i objasni stanje u kome se osoba nalazi i to radi na poseban način, koji uliva poverenje, sigurnost i veru da se sve može rešiti. To je za mene kao pacijenta mnogo važno, jer se osećam sigurno, puna sam optimizma, vere a i dodatnog znanja koje sam dobila prilikom odlaska na preglede i kontrole jer doktor Dušan Vešović je pun znanja, iskustva koje rado deli sa pacijentima, u cilju da što više probudi kod njih svest, savest i odgovornost. Individualni program suplementacije i način lečenja i vraćanja organizma u balans koji radi profesor je fenomenalan, nesvakidašnji i u mom slučaju pun uspeha. Na početku sam bila i uplašena i skeptična, ali i fascinirana. Ovim procesom doktor Dušan Vešović mi je rešio mnoge probleme koje sam imala, pomogao mi je da povratim ciklus, detoksiram telo, ojačam imunitet i naravno ono najvažnije, da spoznam sta je dobro za mene, šta je ono što treba da radim. Ovde nije reč samo o zdravlju već i načinu života koji vodimo, navike koje imamo, upotrebi tehničkih aparata, koliko spavamo i još mnogo toga. Zapravo Dušan Vešović nam nudi svoje ogromno znanje i daje putokaz za zdrav, dug i kvalitetan život. Ja sam na sebi iskusila sve benefite ovog programa i suplementacije, držim se toga i to je ono što me vodi. Uz ovaj program osećam se zdravo, jako i ispunjeno i znam da je doktor tu uvek za mene, što meni kao pacijentu mnogo znači. Preporučujem od srca svima, a profesoru doktoru Dušanu Vešoviću hvala od srca na drugoj prilici da popravim svoj život i zdravlje.

J.M. (32), nutricionista

Do programa FORMULA ZDRAVLJA došla sam pokušavajući da nađem rešenja insulinske rezistencije, neregularnog rada štitne zlezde i učestalih migrena. Programu su prethodila duga traganja, ispijanja lekova, koji mi nisu prijali i koji su izazivali druge probleme. Usput, prepisani medikamenti nisu rešavali stanje mog organizma. Ovaj program sam započela kao još jednu varijantu u nizu, sa blagom bojazni da će sve što sam čula pri prvom savetovanju biti teško za praćenje. To je bila greška, jer sve je postajalo drugačije, od osetno boljeg celokupnog stanja mog organizma, pa tako i raspoloženja i načina razmišljanja. Osim toga, ono čega sam se najvise pribojavala, ta “strašna” promena načina ishrane nije bila nikakav pritisak ni poteškoća, naročito kada sam uvidela kako malo odricanja je potrebno za zdravlje i celokupno primetno bolje stanje organizma. Osim toga, dr Vešović je uvek velika podrška i savetima veliki motivator da se ide dalje. Osim boljeg stanja organizma, pa i boljeg razmišljanja o sebi i zdravlju, imam mnogo više energije, pa mi je samim tim i dan sadržajniji, sa mnogo više aktivnosti, poput plesa i slično. Ovaj program pokazuje da su naše navike, upravo to – navike; i da ih nije teško izmeniti. Čak ni disciplina nije izazov. Potrebna je jednako jaka disciplina da se ide pogrešnim putem. Tako sam odmah izmenila sadržaj svog frižidera, svojih spiskova za kupovinu, time promenila smer svoje discipline i nastala je nova navika, koja me čini zdravom, srećnom i punom energije.

M.R (36), master zdravstvenog menadžmenta

Krenula sam u program: FORMULA ZDRAVLJA na predlog Prof.dr Dušana Vešovića. Ceo program sam podnela sjajno, super sam se osećala! Mislim da mi je najviše značila promena ishrane i izbacivanje glutena iz ishrane uz terapiju jako dobrih suplemenata. Poboljšanje mog zdravstvenog stanja je jako brzo usledilo. Za kratko vreme nisam bila hronično umorna i pospana, regulisala mi se probava, imala sam više snage i energije, bolji san, lepšu kožu…nisam više imala problema sa želucem, nadimanje i gorušicu, višak kilograma je nestao...sve u svemu neverovatna promena! Predlažem ovaj program svima, posebno onima kojima je zdravlje narušeno, jer je promena za kratko vreme evidentna.

T.M. (28), master ekonomije

Nikada neću zaboraviti svoje prvo iskustvo sa preporukama dr Vešovića, promenama u prehrambenim navikama, izbacivanje toksičnih namirnica i ubacivanje dodataka prehrani. Nakon glavobolja, usledila je faza čisćenja organizma i poboljšanja mog mentalnog i fizičkog stanja, te nakon toga i rešavanje zdravstvenog problema, zbog koga sam inicijalno i otpočela terapiju. Ono što bih istakla jeste potpora, saveti i dostupnost od strane doktora, koja je neophodna da bismo uspeli u ovom procesu. Suplementacija, koja se individualno određuje u skladu sa ciljevima i potrebama organizma, je jedna od boljih odluka koje sam donela za svoje zdravlje.

D.P. (34), mr ph

Zdravlje uvek dolazi na prvo mesto liste prioriteta svakog čoveka koji želi da ostvari svoj maksimum i pruži najbolje od sebe u svom životu i poslu. Da bi to ostvario čovek mora da uspostavi ravnotežu između porodičnog i profesionalnog života i ima dovoljno raspoložive energije za oba. Kako bi to ostvarili potrebno je imati pravog stručnjaka u svojoj oblasti koji će vas upoznati i posvetiti se vašem organizmu na pravi način. Zato sam se odlučio za protokol FORMULA ZDRAVLJA. Zbog svakodnevnog stresa i obaveza došao sam do trenutka da mi je bilo potebno resetovanje organizma. Hroničan umor, bolovi u vratu i ramenima, manjak koncentracije, osećaj nadutosti, tromosti, nedostatak volje i želje za svakodnevne aktivnosti doprinele su da potražim pravo rešenje koje sam i uspeo da pronađem u FORMULI ZDRAVLJA. Iako sam bio skeptičan da li ću uspeti da izdržim početnu fazu detoksikacije, pokazalo se da je sve bilo kao što mi je dr Vešović objasnio i opisao u svojoj knjizi. Kao veliki ljubitelj kafe nisam verovao da ću izdržati ni dan bez nje, ali sam i to uspeo. Svakim danom mi je bivalo sve bolje, energija se vraćala, koncentracija i pažnja jačale, osećaj lakoće i boljeg raspoloženja bivao znatno primetan. Stvorene su nove, zdrave navike i oporavljen čitav organizam. FORMULU ZDRAVLjA preporučujem svakom ko želi da napravi promenu u svom životu i učini sebi nešto na čemu će biti zahvalan u budućnosti.

K.Đ. (28), diplomirani ekonomista

Za program FORMULA ZDRAVLJA sam saznala preko prijatelja, koji je bio prezadovoljan rezultatima nakon kratkog vremenskog perioda pridržavanja programa. Pošto mi je imunitet bio jako loš, kao i koža i jetra, kao i zbog čestih mučnina i nesanice, odlučila sam da probam sa ovim programom. Nakon konsultacije i pregleda kod doktora Dušana Vešovića, počela sam da se vrlo striktno pridržavam njegovih uputstava i detox programa. Bila sam rešena da vratim svoj organizam u balans i prve tri nedelje sam bila na detox programu, koji nije lak, ali uz dobru organizaciju je izvodljiv i vrlo brzo donosi dobre rezultate. Uz program sam od dr Vešovića dobila instrukcije i spisak vitamina, koje mi je prepisao posle detaljnog pregleda. Ti vitamini su mi dali energiju i snagu tokom detoxa i dopunili su deficit vitamina koji sam imala u organizmu. Posle detoxa sam dobila spisak namirnica, kog se i danas pridržavam. Nekada se počastim picom i slatkišima, ali generalno me ovaj program osvestio koliko je ishrana i pravilan unos vitamina i minerala važan za dobar rad organizma. Detox programom sam očistila jetru i vrlo brzo su prestale i mučnine. Takođe sam iz ovog programa uvidela koliko organizam koji je u disbalansu utiče i na dobar san i nedostatak energije. Svima toplo preporučujem konsultaciju i pregled kod dr Vešovića, nevezano da li ste bolesni ili zdravi, jer ćete jedino tada videti u kakvom je stvarno stanju vaš organizam.

M.Z. (30), ekonomista

Sa programom sam krenula pre svega zbog regulisanja telesne mase. Lako sam se prilagodila programu, već nakon nedelju dana od početka programa sam osetila osećaj odmornosti i lakoće pokretanja, nestao je osećaj umora, a što se zdravlja tiče - nestale su česte prehlade tokom zimskog perioda, imunitet se poboljšao. Gubitak telesne mase ide jako lepo i ravnomerno, te bih rado preporučila ovaj program svima.

I.M. (42), fizioterapeut

Moje iskustvo sa FORMULA ZDRAVLJA je počelo pre oko godinu dana kada sam čitao istoimenu knjigu koja opisuje ovaj protokol. Tada se, posle velikog oduševljenja o iskazanoj srži problema savremenog čoveka i njegovih loših navika, na tome i završilo, jer sam zbog svoje lenjosti odlagao ozbiljno sprovođenje programa. U septembru 2020, dobio sam virus KORONA i imao srednje težak oblik obostrane upale pluća koga je pratila slabost, otežano disanje, a sve to je dalo kasnije posledice u opštem lošem stanju (zamaranje, bolovi u nogama i grudima, ubrzan rad srca, osećaj plitkog daha i nedostatka vazduha...). Nakon oko dva meseca od prvih simptoma počinjem sa programom FORMULA ZDRAVLJA i na samom pregledu i razgovoru sa prof. Vešović postajem svestan svojih tegoba koje sam imao i pre COVID-19 virus infekcije, ali na koje sam se vremenom navikao i koje su postale normalno stanje; zapravo, imao sam više od deset tegoba - od umornih nogu i hronične glavobolje do problema sa stomakom u vidu nadimanja i probave, a o problemima memorije i usporenog toka misli da ne govorim - osećao sam se na momente kao starac od 90 godina. Već u prvim danima prve faze programa, osećao sam da se nešto čudno dešava sa organizmom - pozitivno čudno. Prva faza je detoksikacija, upravo tako sam se i osećao, kao da je iz mene izlazilo sve što u telu ne treba da bude - od povećavanja fizioloških potreba za pražnjenjem do povećavanja mišićnog tonusa, kao reakcija na detoks program. Već posle manje od desetak dana, osetio sam lakoću stomaka a da pri tom nisam bio gladan ni u jednom momentu, osetio sam se pokretljiviji… Najveći pozitivan šok je bio pred kraj prve faze (koja je u mom slučaju trajala 3 nedelje) kada sam osetio eksploziju organizma u vidu fizičke i mentalne snage. Pogotovu moje iznenađenje je bilo osećaj “bržih misli”. Na početku sam mislio da je autosugestivno i da uobražavam, ali sad zaista sa potpunom sigurnošću tvrdim da, evo, kada sam na sredini druge faze programa, moj mozak radi brže i bolje za možda 30-40 %. Siguran sam da zvuči možda preterano i marketinški. ali ja nemam nijedan razlog da govorim neistinu, možda bih i ja bio sumnjičav pre ovog iskustva, pa zato sam i siguran da kao i mnoge druge stvari dok osoba ne doživi, ne može u potpunosti da razume. Takođe smatram da program radi samo ako to osoba zaista želi, a ne po nagovoru neke druge osobe ili zato što ''mora da se nešto uradi za sebe''. Ovakav poduhvat koji menja kvalitet života u svakom smislu, mora da se iskrerno želi, jer je to prvi korak bez koga nema dobrog rezultata programa. Pored korigovane ishrane i preporučenih suplemenata, ja sam u program ubacio i jutarnje vežbe disanja i večernje šetnje, jer kao fizioterapeut radim na tome sa pacijentima pa sam sada i sebi zadao isti zadatak. Jako je važno pokrenuti respiratornu muskulaturu jer bez dovoljno kiseonika u telu, sve je otežano... Ovaj tekst sam napisao samo iz razloga što smatram da bi bilo sebično da ovako ''dobar recept '' ne podelim još sa nekim, a on može da promeni kvalitet života a, ako Bog da, da taj kvalitetan život što duže i potraje…

A.A. (32), balerina

Profesionalno se bavim fizičkom aktivnošću (baletom) i svu svoju karijeru sam provela brinući o tome šta jedem i koliko. Ponekad previše. Ljudi oko mene su uvek bili u čudu kako mogu tako malo jesti i dalje funkcionisati maksimalno, ali ja nikad nisam bila zadovoljna rezultatima. I oduvek sam mislila da radim nešto pogrešno, ali nisam znala šta. Pričajuci sa prijateljem, Vladom, čija 2 sina se bave profesionalno fudbalom, i videvši njihove transformacije, shvatila sam da mi je potrebna stručna pomoć. To bi bio razlog broj jedan zašto sam se odlučila za program FORMULA ZDRAVLJA. Razlog broj dva je da sam, neposredno pre kontaktiranja profesora Vešovića, imala parcijalnu molarnu trudnoću, i “za dlaku” izbegla hemoterapije. Shvatila sam da je mom telu potreban detoks i restart. Razlog broj tri je bio taj što sam Prvakinja baleta, vodim svoj biznis, baletsku školu gde radim i kao profesor a, takođe i kao menadžer, organizator, administrator, računovođa… Škola ima preko 20 zaposlenih, nije za porediti sa velikim firmama, ali i dalje ima svojih brojnih poslovnih izazova. Nivo stresa, pored stresa svakodnevice, je bio veliki i dosta se odrazio na moje “mentalno zdravlje”. Imala sam problem sa spavanjem, promenom raspoloženja, osećala sam umor većinu vremena, bila anksiozna itd. Mnogi ljudi ne veruju integrativnoj medicini, ali kad si očajan, spreman si sve da probaš kako bi se osećao bolje. Iako lekovi možda trenutno poboljšavaju stanje, nakon prestanka uzimanja istih, sve tegobe se vraćaju... Moj cilj nije bio da budem na lekovima do kraja života. Zvanično, sa mnom je sve bilo u redu, ali sam osećala da mi nešto nedostaje, a to nije moglo da bude medicinski dokazano. Prva rečenica Dr. Vešovića je da treba vratiti telo u BALANS. To je ono što me je „kupilo”, jer je ta rečenica apsolutno objasnila ono što meni fali. Prilikom prve faze detoksikacije, 60% mojih tegoba je nestalo. Parcijalna molarna trudnoća je za sobom ostavila abnormalno visoke vrednosti beta-HCG koje je trebalo spustiti što pre. Zahvaljujući detoks programu, vrednost beta-HCG se sa 3500, za 3 nedelje programa, spustila na 22 (očekivano je bilo oko 300-350). Za nepoverovati! Moje raspoloženje je bilo znatno bolje, mnogo češće sam se smejala, probleme i stres sam počela da prihvatam manje emotivno, večernji umor je bio mnogo manje izražen, i počela sam da imam više volje i želje za romantičnim trenucima. Sada sam u II fazi, gde mi je cilj da zadržim sve ove boljitke plus da izgubim masti - ta 2 do 3kg koji me muče stalno. Program nije lak na prvi pogled, ali kad počne da se primenjuje zaista nije toliko izazovan.

N.P. (47), istoričar umetnosti, viši kustos

Spadam u one osobe koje smatraju da znaju puno o zdravom načinu života i pravilnoj ishrani. Više od 3 decenije sam redovno vežbala, odlazila u duge šetnje, nikada nisam imala problem sa viškom kilograma, nisam znala šta je to bolest, lekove nisam koristila. Nije bilo nikakvog razloga da sumnjam da će tako i ostati – ali... Kao i mnogi drugi, i ja sam se suočila sa koronom i razornim posledicama koje ona kao sistemska bolest ostavlja našem telu. Meni je virus napao bronhije, deo pluća i srce. U trenutku kada sam se obratila prof. dr Dušanu Vešoviću za pomoć bila sam potpuno vezana za krevet, nisam bila u stanju da držim bilo šta teže od olovke, mogla sam da izgovorim tek jednu do dve rečenice – sve ostalo je bio prevelik napor nalik maratonu. Uz veliko poštovanje prema lekarima specijalistima iz oblasti klasične medicine koji su lečili moja pluća i srce, znala sam da mom opravku može doprineti onaj pristup u medicini koji sagledava čoveka kao celinu i kao takvog ga leči. To je bio osnovni razlog zbog čega sam počela da primenjujem program prof. dr Dušana Vešovića. Na osnovu većeg broja upitnika o mom zdravlju, životnim navikama, ishrani, dobila sam konkretne predloge koji se tiču, pre svega, korekcije ishrane i primene određenih suplemenata u cilju što bržeg vraćanja organizma u stanje ravnoteže. Prva faza programa je podrazumevala svojevrsnu detoksikaciju, tj. izbacivanje većeg broja namirnica koje sam do tada koristila, u zamenu za neke koje nisu bile dovoljno zastupljene u mojoj ishrani. Ovo je za mene bio veliki izazov i sa velikom znatiželjom sam „ušla“ u program. Uostalom, nisam imala šta da izgubim – skoro da nije moglo biti gore od onoga kako mi je bilo u tom trenutku. Prve rezultate osetila sam već trećeg dana od početka programa. Počela sam da ustajem iz kreveta, a i raspoloženje je počelo da se vraća. Dvanaestog dana sam već bila u stanju da sama pripremam hranu i da šetam po kući. Budila sam se odmorna, bez glavobolja, bila sam uvek sita, nisam imala probleme sa varenjem hrane, nisam imala oscilacije raspoloženja... bila sam skoncentrisana na poslovne obaveze koje sam počela da obavljam od kuće, ponovo sam osećala fizičku i duhovnu snagu. Danas posle nešto duže od 3 nedelje primene programa, simptomi moje osnovne bolesti su nestali, a ja sam puna energije, radosna, zadovoljna i uživam u životu kao nikada pre! Ovaj program me je naučio da je isceliteljka snaga tela ogromna, ali i da ovaj rezultat ne bih uspela da postignem bez stručne pomoći. Kada uz integrativan pristup lečenju imate pored sebe srdačnog, posvećenog i stručnog lekara kakav je prof. dr Dušan Vešović uspeh je zagarantovan! Ovo je program koji bih svakom preporučila!

M.B.J. (37), balerina i personalni trener

Kod Profesora Vešovića sam došla po preporuci prijateljice koja je uz njegovu pomoć rešila ozbiljan zdravstveni problem. Bila sam zabrinuta za svoje zdravlje, bez energije, pod konstantnim upalama, sa neverovatno slabim imunitetom nakon operacije karcinoma i preležanog drugog Kovida i jednostavno umorna - i od okolnosti i od “idenja po lekarima”. Ono što me je sačekalo je jedna predusretljiva i pozitivna, a pritom vrlo sistematična osoba, prepuna znanja i spremna da strpljivo objasni ceo postupak (čak i više puta za nas koji umemo mnogo da postavljamo pitanja, tražimo objašnjenja i skeptično posmatramo lekare). Iako je holistički pristup, kao i sam pregled kod Profesora vrlo nekonvencionalan i teško shvatljiv, nakon tri meseca sprovođenja saveta, uzimanja suplementacije i pridržavanja plana ishrane, rezultati su: milion puta više životne energije, fizičke i mentalne snage, kao i rešenje većine zdravstvenih problema. Moj savet budućim korisnicima FORMULE ZDRAVLJA je pre svega da otvorite um za nešto novo, da imate strpljenja, budete disciplinovani i da eliminišete štetne faktore i ljude iz života i pokušate da prihvatite i ono što ne razumete na samom početku, jer će vam ovaj program sigurno doneti željene rezultate.